JaD online!

Kompletní text Jeskyní a draků (včetně Hvězdných oborů a v budoucnu dalších rozšíření) je ode dneška k dispozici online! Najdeš ho na adrese JaDsrd.d20.cz. Velké díky Arledovi, který text přenesl, a Dukolmovi, který SRD systém vytvořil a spravuje! Detaily níže.

Jeskyně a draci dnes rozšířily seznam SRD knihoven na Kostce (resp. získaly vlastní “poličku” v knihovně překladů 5. edice). “SRD” jsou textovou online formou pravidel, která je zejména vhodná pro procházení na telefonu, pro rychlé vyhledávání při hře nebo pro odkazování z internetových diskusí a článků, svou roli ale pro mnohé zajisté najdou i při herní přípravě.

JaDsrd.d20.cz vás přesměrují rovnou na Základní knihu. Pro Hvězdné obory a další budoucí rozšíření přepněte v menu Knihy nahoře (nebo se proklikněte na home page SRD knihovny kliknutím na název nalevo nahoře).

SRD Jeskyní a draků budou průběžně aktualizovány spolu s PDF verzí pravidel. Vzhledem k jejich vlastní frekvenci updateů se může stát, že se v nich některé opravy projeví ještě dříve, než v PDF.

Vyhledávání v SRD prohledává všechny nadpisy napříč celou knihovnou - můžeš tak najít i obsah z překladů původní 5. edice.

Odkaz na nadpisy získáš kliknutím na “#” nalevo od nadpisu. U nadpisů nízké úrovně (H4 a H5) je nutné kliknout dvakrát.

Více o SRD Kostky se můžeš dozvědět na jejich hlavním portále nebo v jejich úvodním článku na Kostce.

—---

Poznámka: SRD jsou fanouškovským projektem Kostky (d20.cz). Mytago (/imago) přenesení JaD do SRD posvětilo, ale jinak s ním nemá nic společného.